Pieczywo Czosnkowe
Chleb czosnkowy to Wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 99 kalorii. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka masła, czosnku, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Pepperoni garlic Bread Burgers (grillowane cheeseburgery z sosem Pepperoni podawać na bułeczkach czosnkowych), chleb czosnkowy, jak zrobić chleb czosnkowy od podstaw, oraz bułki czosnkowe, jak zrobić bułki czosnkowe bez jaj dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Czosnek zmielić i rozgnieść na pastę z zaokrągloną 1/4 łyżeczki soli za pomocą ciężkiego noża. W misce wymieszać masło, olej i pastę czosnkową, aż będzie gładka, następnie wymieszać natkę pietruszki.
Nie przecinając całkowicie DNA, pokrój chleb po przekątnej na plastry o grubości 1 cala ząbkowanym nożem, a następnie rozłóż masło czosnkowe między plastrami.
Owinąć Bochenek w folię i piec w środku piekarnika 15 minut. Otwórz folię i piec 5 minut więcej.
* Chleb można smarować masłem czosnkowym 8 godzin wcześniej i schłodzić, zawinięty w folię.
Odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut przed pieczeniem.·Aby uzyskać jaśniejszy smak, możesz zastąpić 1 łyżkę drobno posiekanej świeżej bazylii 1 łyżką natki pietruszki.