Pieczywo Czosnkowe

Pieczywo Czosnkowe
Chleb czosnkowy to Wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 99 kalorii. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka masła, czosnku, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Pepperoni garlic Bread Burgers (grillowane cheeseburgery z sosem Pepperoni podawać na bułeczkach czosnkowych), chleb czosnkowy, jak zrobić chleb czosnkowy od podstaw, oraz bułki czosnkowe, jak zrobić bułki czosnkowe bez jaj dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Czosnek zmielić i rozgnieść na pastę z zaokrągloną 1/4 łyżeczki soli za pomocą ciężkiego noża. W misce wymieszać masło, olej i pastę czosnkową, aż będzie gładka, następnie wymieszać natkę pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta CzosnkowaPasta Czosnkowa
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
Mięso MieloneMięso Mielone
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Nie przecinając całkowicie DNA, pokrój chleb po przekątnej na plastry o grubości 1 cala ząbkowanym nożem, a następnie rozłóż masło czosnkowe między plastrami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło CzosnkoweMasło Czosnkowe
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
4
Owinąć Bochenek w folię i piec w środku piekarnika 15 minut. Otwórz folię i piec 5 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
1
* Chleb można smarować masłem czosnkowym 8 godzin wcześniej i schłodzić, zawinięty w folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło CzosnkoweMasło Czosnkowe
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
2
Odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut przed pieczeniem.·Aby uzyskać jaśniejszy smak, możesz zastąpić 1 łyżkę drobno posiekanej świeżej bazylii 1 łyżką natki pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Bazyliaświeża Bazylia
Pietruszka-naćPietruszka-nać
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Magazyn