Pieczony Łosoś Ze Słodko-Gorącą Musztardową Glazurą-Robin Miller
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Pieczony łosoś ze słodko-gorącą musztardową glazurą-Robin Miller może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.08 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 30g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 355 kalorii. 10 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz steki z łososia, miód, czosnek w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Kurczak Voodoo ze słodko-kwaśną cebulą-Robin Miller, Łatwe i zdrowe kandyzowane pochrzyn Robina Millera, oraz Łosoś z miodem i musztardą.
Łosoś w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować, to Santan EMA Reserve Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.