Pieczony w soli bas w paski z ziołami i cytryną

Pieczony w soli bas w paski z ziołami i cytryną
Pieczony w soli bas w paski z ziołami i cytryną jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 480 kalorii, 85g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 10,44 zł / porcja, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 46 minut. Jeśli masz cytrynę, cytrynę, koperek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cytrynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest solidne. Spróbuj Pieczony w soli bas w paski z sosem ziołowo-cytrynowym Chile (Branzino Sotto Sale con Salmoriglio), Bas Pieczony Solą W Paski, oraz Bas w paski z ziołami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przenieść ryby do piekarnika i piec, aż sól stanie się światło złoty, 35 do 40 minut. Używając tylnej części łyżki, delikatnie złamać skorupę solną, aby odsłonić ryby; zetrzeć pozostałą sól i przenieść na talerz do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Podawać natychmiast z remoulade.
Składniki, których będziesz potrzebować
RemouladeRemoulade
TrudnośćŚredni
Gotowe W46 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia86
Magazyn