Pieczony w piecu Bas paski z papryką
Pieczony w piecu bas w paski z papryką może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 262 kalorie. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 4,52 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pieprz, sól, filety z basu w paski i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Grillowany bas w paski z pieczoną na ogniu cebulą i papryką, Pieczony Bas W Paski, oraz Ziele Pieczone W Paski Bas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać 2 łyżeczki oleju na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, czosnek, i papryka; smażyć 5 protokół.
Dodać bulion i kolejne 4 składniki. Doprowadzić do wrzenia; gotować 1 minutę. Łyżka mieszanki pieprzu do 13-x 9-calowe naczynie do pieczenia. Przetrzyj patelnię ręcznikiem papierowym.
Ogrzać pozostałe 2 łyżeczki oleju na patelni na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj bas; gotować 2 protokół.
Wyjąć filety z patelni; umieścić na wierzchu mieszaniny pieprzu, rumiane stronie do góry.
Piec w 450 przez 8 minut lub aż ryby płatki widelcem.
Podawać rybę z ziemniakami polanymi czerwoną papryką.