Pieczony szpik kostny z szalotką i porzeczką Confit

Pieczony szpik kostny z szalotką i porzeczką Confit
Pieczony szpik kostny z szalotką i porzeczką Confit to bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.92 za porcję. Jedna porcja zawiera 1284 kalorie, 25g białka, oraz 84g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odbierz bochenek chleba, porzeczki, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczony Szpik Kostny, Eksperyment Pieczony Szpik Kostny / Rosół, oraz Pieczony szpik kostny ze świeżym chrzanem Gremolata dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Szalotki umieścić na patelni z oliwą i prądami. Gotować na średnim małym ogniu przez 30 minut, lub aż szalotki zaczynają brązowieć. Od czasu do czasu mieszaj, aby zapobiec przywieraniu DNA. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i nadal gotować, często mieszając, aż szalotki są ciemno złote, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Wlać wszystko oprócz jednej łyżki oliwy z oliwek z patelni. Oliwa z oliwek będzie perfumowana szalotką i może być zarezerwowana do użycia w sałatce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Niech confit ostygnie, a następnie przechowywać w niereaktywnym pojemniku do tygodnia.
4
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 450 F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
5
Umieść kości na patelni i piecz przez 15 do 20 minut, aż powierzchnia szpiku będzie lekko rumiana. W ciągu ostatnich kilku minut pieczenia, umieścić rundy chleba na patelni do tostów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
6
Wyjąć szpik i chleb z piekarnika. Na patelni będzie tłuszcz wołowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tłuszcz WołowyTłuszcz Wołowy
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Szpik posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
8
Podawać z szalotką confit.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn