Pieczony Roma Vinaigrette
Pieczony Roma Vinaigrette jest bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przepis z 8 porcjami. Ta przystawka ma 184 kalorie, 2G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, szalotki, szałwii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Z łyżeczką wynik 25%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Pieczone pomidory Roma na grzance, Pastor Ryan pieczone pomidory Ricotta Roma, oraz Roma Tomato Bruschetta.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Pomidory, szalotki, czosnek, oliwa z oliwek, szałwia, i rozmaryn razem w dużej misce, aż wszystko jest pokryte oliwą z oliwek; doprawić solą i czarnym pieprzem.
Rozłóż mieszaninę pomidorów do naczynia do pieczenia.
Pieczemy w rozgrzanym piekarniku, aż ząbki czosnku będą miękkie, około 20 minut.
Mieszankę pomidorową wymieszać z octem balsamicznym w blenderze, aż będzie gładka.
Strumień oleju rzepakowego do wymieszanej mieszaniny z włączonym blenderem, aż mieszanina emulguje się do opatrunku.