Pieczony pstrąg z ziemniakami i szparagami

Pieczony pstrąg z ziemniakami i szparagami
Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatarian przepis służy 2 i kosztuje $4.0 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 349 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz łodygi szparagów, tymianek cytrynowy, pstrąg tęczowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Pstrąg Amandine, Szparagi Gotowane Na Parze I Młode Ziemniaki, Pstrąg Amandine, szparagi gotowane na parze i młode ziemniaki, oraz Pieczone czerwone ziemniaki i szparagi-Ww 4 pkt.

Instrukcje

1
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Umieść ziemniaki w dużym rondlu i przykryj zimną wodą o 1 cal. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż ledwo miękkie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Drenaż. Ułóż szparagi i ziemniaki na dużej blasze do pieczenia wyłożonej pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
4
Skropić 1 łyżką oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Rzucać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
5
Pstrągi wcierać do środka i na zewnątrz z pozostałymi łyżkami oliwy z oliwek i doprawić wewnątrz i na zewnątrz solą i pieprzem. Kawitacje dwóch pstrągów nadziewamy plasterkami cytryny i świeżym tymiankiem. Ułóż dwie ryby na blasze z warzywami, aby wszystko było w jednej warstwie. Piecz przez 25 minut, aż ziemniaki będą chrupiące i miękkie, a ryba zostanie ugotowana.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
6
Podawać natychmiast.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn