Pieczony pieprz, Mozzarella i Sardela Involtini
Pieczony pieprz, Mozzarellan i Sardela Involtini wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 24 i kosztuje 76 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 161 kalorii, 2G białka, oraz 17g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś ząbek czosnku, oliwę z oliwek, kapary i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Palona Czerwona Papryka Involtini, Pieczony Czerwony i żółty pieprz kozi ser Involtini, oraz Piknikowe Crostini z pieczoną papryką, cebulą i anchois dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na blasze do pieczenia lekko natrzeć paprykę olejem roślinnym. Pieczemy przez około 20 minut, obracając paprykę w połowie, aż poczernieje w plamkach.
Przenieść paprykę do miski, przykryć plastikiem i ostudzić. Paprykę obrać i pokroić wzdłuż na trzy części; wyrzucić łodygi, rdzenie i nasiona.
W małej misce połączyć natkę pietruszki z kaparami, oliwą z oliwek i czosnkiem i lekko doprawić solą i pieprzem.
Rozprowadzić paprykę na powierzchni roboczej.
Połóż paluszki mozzarelli na krótkich końcach i wierzch z anchois. Łyżkę mieszaniny pietruszki na wierzchu i zwinąć w ciasne cylindry. Przyciąć końce i przeciąć rolki na pół. Szaszłyk z wykałaczkami i podawać.
Rolki można przechowywać w temperaturze pokojowej do 4 godzin lub w lodówce do 8 godzin. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.