Pieczony okoń morski z glazurą ananasowo-Chili-bazyliową
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Smażony okoń morski z glazurą ananasowo-Chili-bazyliową może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 210 kalorii, 30g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.89 za porcję. Jeśli masz 4 łyżeczki bazylii, ocet ryżowy, ząbek czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczony Łosoś Z Polewą Chili, Pieczony Łosoś Z Tajską Słodką Glazurą Chili, oraz Brojlery Karaiby dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników i 1/4 łyżeczki soli w małej misce.
Filety posypać 1/2 łyżeczki soli i czarnego pieprzu.
Umieść filety na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania; broil 5 minut.
Wyjąć z piekarnika; filety szczotkować równomiernie glazurą. Powrót do piekarnika; dusić na dodatkowe 5 minut lub aż ryby płatki łatwo testowane widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Seabass działa bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Loveblock Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 24 dolarów za butelkę.
![Loveblock Pinot Gris]()
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.