Pieczony okoń Czarnomorski z sałatką z pomidorów i oliwek

Pieczony okoń Czarnomorski z sałatką z pomidorów i oliwek
Pieczony okoń Czarnomorski z sałatką z pomidorów i oliwek może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 4,66 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 292 kalorie. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 36 mówi, że trafił w sedno. Przynosi ci to Epikurious. Jeśli masz pod ręką oliwę z oliwek, filety z labraksa, gałązki oregano i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pieczony okoń Czarnomorski z sałatką z pomidorów i oliwek, Okoń morski z salsą pomidorową i czarną oliwką, oraz Czarny bas z ciepłym Rozmarynowo-oliwkowym winegretem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Czosnek mielony i rozgnieść na pastę z 1/2 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Szklanki świeżego Ananasa, Posiekanego1/2 Szklanki świeżego Ananasa, Posiekanego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
2
Przełożyć do miski i ubić w pastie anchois, occie i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta AnchoisPasta Anchois
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Ubij w oleju. Wrzucić z pozostałymi składnikami sałatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
4
Odstawić, mieszając od czasu do czasu, podczas gdy ryba piecze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1
Rozgrzej piekarnik do 218° z półką w środku. Olej 1 1/2-do 2-quart gratin lub inne płytkie naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Miąższ ryby natrzeć 2 łyżeczkami oleju (całość) i doprawić 3/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu (całość). Podzielić plastry cebuli i gałązki oregano na 2 porcje i kanapki każdej porcji między 2 filety, boki skóry na zewnątrz. Związać sznurkiem kuchennym w poprzek w odstępach 2-calowych i przenieść do naczynia do pieczenia. Skórkę na wierzchu w kilku miejscach ostrym nożem i skropić pozostałymi 4 łyżeczkami oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
3
Pieczone ryby aż tylko gotowane przez, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4
Odciąć Sznurek i przeciąć filety na pół w poprzek.
5
Podawać z sałatką.
1
Sałatkę można przygotować 6 godzin wcześniej i przechowywać w temperaturze pokojowej.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Seabass działa bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia66
Magazyn