Pieczony okoń Czarnomorski z sałatką z pomidorów i oliwek

Pieczony okoń Czarnomorski z sałatką z pomidorów i oliwek
Pieczony okoń Czarnomorski z sałatką z pomidorów i oliwek może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 4,66 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 292 kalorie. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 36 mówi, że trafił w sedno. Przynosi ci to Epikurious. Jeśli masz pod ręką oliwę z oliwek, filety z labraksa, gałązki oregano i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pieczony okoń Czarnomorski z sałatką z pomidorów i oliwek, Okoń morski z salsą pomidorową i czarną oliwką, oraz Czarny bas z ciepłym Rozmarynowo-oliwkowym winegretem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Czosnek mielony i rozgnieść na pastę z 1/2 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Mięso MieloneMięso Mielone
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
2
Przełożyć do miski i ubić w pastie anchois, occie i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta AnchoisPasta Anchois
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Ubij w oleju. Wrzucić z pozostałymi składnikami sałatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Odstawić, mieszając od czasu do czasu, podczas gdy ryba piecze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1
Rozgrzej piekarnik do 218° z półką w środku. Olej 1 1/2-do 2-quart gratin lub inne płytkie naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Miąższ ryby natrzeć 2 łyżeczkami oleju (całość) i doprawić 3/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu (całość). Podzielić plastry cebuli i gałązki oregano na 2 porcje i kanapki każdej porcji między 2 filety, boki skóry na zewnątrz. Związać sznurkiem kuchennym w poprzek w odstępach 2-calowych i przenieść do naczynia do pieczenia. Skórkę na wierzchu w kilku miejscach ostrym nożem i skropić pozostałymi 4 łyżeczkami oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
3
Pieczone ryby aż tylko gotowane przez, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4
Odciąć Sznurek i przeciąć filety na pół w poprzek.
5
Podawać z sałatką.
1
Sałatkę można przygotować 6 godzin wcześniej i przechowywać w temperaturze pokojowej.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Seabass działa bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia66
Magazyn