Pieczony New York Strip Steak z sosem musztardowym z Porto Wine

Pieczony New York Strip Steak z sosem musztardowym z Porto Wine
Jeśli $1.4 za porcję spada twój budżet, pieczony nowojorski stek w paski z sosem musztardowym z Porto może być niesamowity bezglutenowe i pierwotne przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 315 kalorii. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, bulion z kurczaka, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj New York Strip Steak z sosem grzybowym z czerwonego wina, Grillowany New York Strip Steak z sosem do steków z piwa i melasy, oraz New York Strip steki z sosem Chrzanowo-musztardowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F i umieść stojak na środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Obficie przyprawić nowojorski pas solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
3
Podgrzać metalową patelnię do pieczenia na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
4
Dodaj film oliwy z oliwek. Gdy olej zacznie wydzielać skrawki dymu, ostrożnie włożyć mięso do garnka i podgrzać do średniej wysokości, rozsypać skrawki po bokach. Smażyć bez przeszkadzania, aż mięso będzie równomiernie rumiane, około 5 minut na stronę. Z prezentacji mięsa stronie do góry, umieścić patelnię do pieczenia w piekarniku i gotować, aż zrobić średnio rzadkie, 140 do 145 Stopni F na termometr natychmiastowy odczytu, o 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Przełożyć mięso z patelni na talerz, przykryć folią aluminiową i pozostawić w ciepłym miejscu na 10-15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
1
Usuń i wyrzuć resztki z patelni do pieczenia i wylej wszystko, ale cienką warstwę tłuszczu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2
Umieść patelnię na kuchence na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodać szalotkę i, jak tylko zacznie skwierczeć, wlać wino porto i bulion, mieszając i skrobając drewnianą łyżką, aby rozpuścić osad na patelni. Trzepaczką wymieszać śmietanę. Zmniejszyć ogień, aby utrzymać gołe gotować na wolnym ogniu i, kawałek na raz, ubijać w maśle, aż się roztopi. Kontynuuj gotowanie, aż sos będzie wystarczająco gęsty, aby pokryć tył łyżki. Wyłączyć ogień i wymieszać z musztardą i posypać solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
PortPort
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Przełożyć sos do małego rondla, aby był ciepły.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
5
Odkryj nowojorski pasek i przenieś go na deskę do krojenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
6
Do sosu wlać wszystkie soki zebrane na talerzu, mieszając. Ostrym nożem pokroić mięso w poprzek ziarna na plasterki o grubości około 1/2 cala, układając je na półmisku. Kadzi trochę sosu na mięso i przekazać resztę obok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
ChochlaChochla

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. The Anthem Estate Merlot Mt. Wino Veeder Napa Valley z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 99 dolarów za butelkę.
Anthem Estate Merlot Mt. Wino Veeder Napa Valley
Anthem Estate Merlot Mt. Wino Veeder Napa Valley
Czarna wiśnia, przyprawa, bogaty
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia10
Magazyn