Pieczony Kurczak Jus

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pieczonego kurczaka Jus. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 55 porcji z 197 kalorii, 20g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Mieszanka wina, marchew, szczypiorek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Pieczony kurczak z sałatą Bibb i pieczonym kurczakiem Vinaigrette, Tapenada z oliwek z kurczakiem i komosą ryżową z pieczonym czosnkiem, pieczoną czerwoną papryką i bazylią, oraz I Ain ' t Chicken Chicken: chrupiące pieczone piersi z kurczaka z pomarańczą i kardamonem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić każdą tuszę na 4 kawałki; umieścić w lekko nasmarowanej galaretką patelni. Pieczeń, obracając od czasu do czasu, 35 do 45 minut lub aż rumiane.
Cebulę i kolejne 3 składniki ugotować w gorącym oleju w holenderskim piekarniku na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, 3 do 4 minut lub do miękkości. (Nie przegotować.)
Dodać białe wino do mieszanki cebuli, zwiększyć ciepło do wysokiej, i doprowadzić do wrzenia. Gotować, mieszając od czasu do czasu, 3 do 5 minut lub aż wino zmniejszy się o trzy czwarte.
Dodaj kawałki tuszy i wodę do pokrycia przez 2 cale. Powrót do wrzenia na dużym ogniu; zmniejszyć ogień do niskiego, i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 1 1/2 godziny.
Wlać sos przez drobny sitko z siatki drucianej do małego rondla, odrzucając ciała stałe.
Odstawić 10 minut i odtłuścić tłuszcz z sosu. Doprowadzić sos do wrzenia na średnim ogniu.
Ubić razem skrobię kukurydzianą i 1 łyżkę. woda.
Mieszankę skrobi kukurydzianej ubić na sos. Powrót do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu 10 minut lub do pożądanej konsystencji. Natkę pietruszki i szczypiorek wymieszać, dodać sól i pieprz do smaku.
*2 do 3 lb. można zastąpić karkówki lub skrzydełka z kurczaka.