Pieczony kurczak i ryż z jesiennymi warzywami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pieczonego kurczaka i ryżu z jesiennymi warzywami. Na 2,18 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 258 kalorii, 19g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ser do smarowania czosnkiem i ziołami, paprykę, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Obfita zupa z dzikiego i brązowego ryżu z jesiennymi warzywami, Złoty Kurczak I Jesienne Warzywa, oraz Złoty kurczak i jesienne warzywa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 218°. Spray 10-calowa patelnia z natryskiem do gotowania; ciepło na średnim ogniu. Gotować kurczaka na patelni o 5 protokół, obracając raz, aż brązowy.
Na patelni o wymiarach 13x9 cm wymieszaj ryż, Zawartość opakowania przypraw, Kabaczek, cukinię i paprykę.
Dodaj wodę do patelni; podgrzać do wrzenia.
Wlać wrzącą wodę na mieszaninę ryżu; wymieszać do wymieszania. Wymieszać z serem.
Umieścić kurczaka na mieszance ryżu. Patelnię przykryć folią.
Piec około 30 minut lub do wchłonięcia płynu i sok z kurczaka nie jest już różowy, gdy centra najgrubszych kawałków są cięte.