Pieczony Kurczak
Pieczony rosół z kurczaka to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 24. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 179 kalorii. Jeśli masz seler, skrzydełka z kurczaka, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczony Kurczak, Jak zrobić pieczony brązowy rosół z kurczaka (i młoda miłość w lecie), oraz Pieczony Bulion Wołowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż kurczaka w jednej warstwie na patelni z galaretką pokrytej sprayem do gotowania.
Cebulę i kolejne 3 składniki (przez olej) wymieszać w misce; dobrze wymieszać z warzywami. Ułóż mieszankę warzywną w jednej warstwie na innej patelni z galaretką pokrytej sprayem do gotowania. Pieczony kurczak i warzywa w 450 przez 1 godzinę i 20 minut lub aż rumiane, obracając od czasu do czasu.
Umieść skrzydełka i warzywa w garnku.
Wlać 1/2 szklanki wody do każdej blachy do pieczenia, skrobanie poluzować rumiane kawałki.
Wlać mieszaninę wody do garnka.
Dodaj 5 ćwiartki wody i pozostałe składniki do garnka.
Umieść garnek na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu przez 4 godziny, odtłuszczając i odrzucając pianę w razie potrzeby. Wywar przecedzić przez drobne sito do dużej miski; wyrzucić cząstki stałe. Chłodny zapas do temperatury pokojowej. Przykryć i przechowywać w lodówce 5 godzin lub na noc. Odtłuścić zestalony tłuszcz z powierzchni; wyrzucić tłuszcz.