Pieczony koper włoski i Kabaczek
Pieczony koper włoski i latem Squash może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 84 kalorie. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 6 i kosztuje 65 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz Cebulki kopru włoskiego, cebulę, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%. Spróbuj Zupa z szynki, Pora, kopru włoskiego i dyni, Kuskus Z Grillowanym Koprem Włoskim , Dyni I Winogronami, oraz Pieczony Squash & Fenkel z tymiankiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Trim łodygi z cebulek kopru włoskiego.
Pokrój żarówki wzdłuż na kliny o grubości 1/2 cala; posiekaj 2 łyżki. liści. Wrzucić kliny z żółtym squash, cebula, oliwa z oliwek, pieprz, i sól.
Umieścić na lekko nasmarowanej dużej patelni.
Piec 25 minut. Wymieszać raz, i piec 15 minut lub aż koper jest miękki i zaczyna karmelizować.
Posypać posiekanymi liśćmi.