Pieczony Klon Jabłko Crunch
Pieczony Klon Jabłko Crunch może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 163 kalorie, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, masło, żurawinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczone Piersi Z Kaczki Z Jabłkowym Syropem Klonowym I Jabłkowym Winegretem, Masło jabłkowe pieczone Klonowo z bourbonem, oraz Sałatka Z Dyni I Jabłek Pieczona W Klonie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. w małej misce, połączyć żurawiny i gorącej wody i odstawić.
Obrać, ćwiartki i rdzeń jabłka; umieścić w 9-calowym kwadratowym naczyniu do pieczenia lub szklanej patelni do ciasta, skropić sokiem z cytryny i dobrze wrzucić.
Połącz jabłecznik, syrop klonowy i masło w małej misce i kuchence mikrofalowej przez 2 minuty, aby stopić masło.
Łyżka mieszanki klonu na jabłkach, przykryć patelnię folią i piec przez 20 minut. Odkryj patelnię i piec, aż jabłka będą miękkie i lekko rumiane na brzegach, o 25 minut dłużej.
Żurawinę odsączyć i równomiernie posypać jabłkami.
Na wierzch posypać granolą.
Jabłka podawać na ciepło.