Pieczony Kalafior Z Bułką Tartą Anchois
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj pieczonego kalafiora z bułką tartą anchois. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 3 i kosztuje $3.3 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 517 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 13 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Mieszanka liści szałwii, bułka tarta, szalotka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sam Sifton pieczony kalafior z bułką tartą, Pieczony kalafior z kaparami i bułką tartą, oraz Pieczony Kalafior Z Bułką Tartą Gremolata dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni. Kalafior rozbić na różyczki i wrzucić do miski z szałwią, skórką z cytryny, cukrem i oliwą z oliwek. Doprawić solą i pieprzem i rozprowadzić na dużej blasze do pieczenia.
Umieścić w piekarniku i gotować do miękkości i złoty, około 20 do 25 protokół. Tymczasem przygotuj bułkę tartą.
Rozgrzać oliwę w patelni do smażenia ustawionej na średnim ogniu. Gdy olej mieni się, Dodaj anchois, czosnek, szalotkę i bułkę tartą. Gotować przez 5 do 7 minut, aż złoty. W dużej misce wymieszać kalafior i bułkę tartą i podawać na rozgrzanym talerzu. Pamiętaj, aby wypróbować te inne przepisy na Święto Dziękczynienia na Food Republic: Pekan, Bourbon i syrop trzcinowy szynka przepis kraj szynka i ser herbatniki chleb Klasyczny Podrobowy sos przepis