Pieczony Indyk
Pieczony indyk może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 170 kalorii, 16G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Mieszanka gałązek pietruszki, marchew, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 42%. Spróbuj Domowa cytrynowa zupa z indyka i makaronem z indyka Jalapeno, do bulionu z indyka i zupy z makaronem z indyka Soba, oraz Turcja Stado dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułożyć skrzydła w jednej warstwie na galaretowatej patelni.
Piec w 450 przez 1 godzinę lub aż zbrązowieje.
Zdjąć skrzydła z patelni.
Umieść patelnię na średnim ogniu; wymieszaj 1 szklankę wody, skrobając patelnię, aby poluzować rumiane kawałki.
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, marchew, i seler; gotować 5 minut lub do miękkości.
Dodaj indyka, płyn do patelni, pozostałe 15 szklanek wody, ziarna pieprzu, tymianek, pietruszkę i liść laurowy. Doprowadzić do gotować na wolnym ogniu; gotować przez 3 godziny lub do zmniejszenia do 12 filiżanek. Przecedzić przez sito nad miską; wyrzucić ciała stałe. Przykryć i schłodzić przez noc. Odtłuścić zestalony tłuszcz z powierzchni; wyrzucić.