Pieczony Halibut ze skórką z orzecha włoskiego

Pieczony Halibut ze skórką z orzecha włoskiego
Need a pescatariańskie danie główne? Prażony Halibut ze skórką z orzecha włoskiego może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 45g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 426 kalorii. Na 8,26 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Przynosi ci to Epikurious. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 39 mówi, że trafiło w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać cytryny kliny, bazylia, orzechy włoskie, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać orzechy włoskie można śledzić to danie główne z Ciasto pistacjowe z orzechami włoskimi jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 89%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Pieczony Halibut ze skórką z orzecha włoskiego, Halibut ze skórką musztardowo-orzechową, oraz Halibut ze skórką ziołowo-migdałową.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 232°. Spray obramowane blachy do pieczenia z nonstick spray.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
2
Wymieszać orzechy włoskie, panko i wszystkie zioła w małej misce; posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Każdy filet z ryby posmarować 1 łyżką roztopionego masła, posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Filety RybneFilety Rybne
świeża Resztkaświeża Resztka
4
Umieść rybę na przygotowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
5
Posypać mieszankę panko-ziołową na rybach, dzieląc równo i naciskając, aby przylegać. Smażyć ryby, aż tylko nieprzezroczyste w centrum, o 8 protokół. Jeśli pożądane jest ostrzejsze polewanie, rozgrzej brojlery i broil fish około 1 minuty, uważnie obserwując, aby zapobiec spalaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
6
Rybę przełożyć na talerze; udekorować klinami cytrynowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
7
* Dostępne w sekcji Asian foods w niektórych supermarketach i na rynkach azjatyckich.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Mark West Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia33
Magazyn