Pieczony Halibut z aromatem bananowo-pomarańczowym

Pieczony Halibut z aromatem bananowo-pomarańczowym
Pieczony Halibut z aromatem bananowo-pomarańczowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 189 kalorii, 22g białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 4,11 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Ten przepis jest lubiany przez 72 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz banany, sok z limonki, halibut i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Pieczony Halibut z sosem Romesco i oliwkowym smakiem, Pieczony Halibut z salsą pomarańczową, oraz Pieczony halibut z salsą z krwistej pomarańczy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby przygotować ryby: Rozgrzej piekarnik do 232°. lekko pokryć blachę do pieczenia sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Niskotłuszczowe Krakersy Graham Cynamonowe, Przełamane Na PółCałe Niskotłuszczowe Krakersy Graham Cynamonowe, Przełamane Na Pół
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Karton Sosu żurawinowo-pomarańczowegoKarton Sosu żurawinowo-pomarańczowego
1 łyżka Grubo Posiekanych świeżych Liści Pietruszki Włoskiej1 łyżka Grubo Posiekanych świeżych Liści Pietruszki Włoskiej
2
Rybę pokroić na 4 porcje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
3
Wymieszać kolendrę z solą w małej misce i posypać równomiernie po obu stronach ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
3 Duże Cebule, Starte3 Duże Cebule, Starte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozkruszone Miękkie Cukierki MiętoweRozkruszone Miękkie Cukierki Miętowe
4
Umieścić na przygotowanej blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Karton Sosu żurawinowo-pomarańczowegoKarton Sosu żurawinowo-pomarańczowego
5
Piec rybę, aż będzie soczysta i prawie płatki po naciśnięciu nożem, 8 do 12 minut, w zależności od thickness.To przygotuj smakołyk: w międzyczasie w średniej misce wymieszaj banany, skórkę pomarańczową, posiekane pomarańcze, kolendrę, sok z limonki, kolendrę i sól. Aby służyć, łyżka smaków nad pieczoną rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Szczypta Soli Do Smaku.Szczypta Soli Do Smaku.
(1-calowe Kawałki)(1-calowe Kawałki)
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
3 Duże Cebule, Starte3 Duże Cebule, Starte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżka Grubo Posiekanych świeżych Liści Pietruszki Włoskiej1 łyżka Grubo Posiekanych świeżych Liści Pietruszki Włoskiej
Posiekany Ostry Ser Cheddar Plus Trochę Do PosypaniaPosiekany Ostry Ser Cheddar Plus Trochę Do Posypania
Rozkruszone Miękkie Cukierki MiętoweRozkruszone Miękkie Cukierki Miętowe

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia48
Magazyn