Pieczony Grouper z kremowym sosem Krabowo-krewetkowym

Need a danie główne bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie? Pieczony Grouper z kremowym sosem krabowym i krewetkowym może być znakomity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 124g białka, 85 g tłuszczu, oraz w sumie 1301 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 8,42 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz masło, sok z cytryny, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Pieczony Grouper z kremowym sosem Krabowo-krewetkowym, Tilapia z kremowym sosem z białego wina z krewetek i krabów, oraz Pieczone ciasta krabowe ze szczypiorkiem i sosem kaparowym.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery w piekarniku. Przykryć średnie naczynie do pieczenia folią.
Masło roztopić ze śmietaną w rondlu na średnim ogniu i wymieszać z musztardą kreolską. Gotować i mieszać, aż zgęstnieje.
Wymieszać w Krab i krewetki. Doprawić przyprawą Cajun, solą i pieprzem. Gotować do ogrzania.
W przygotowanym naczyniu do pieczenia umieścić grouper i natrzeć oliwą z oliwek, sokiem z cytryny i natką pietruszki. Doprawić solą i pieprzem.
Grouper Broil około 4 minut z każdej strony, aż łatwo płatkowane widelcem. Łyżka mieszanki krabów i krewetek nad rybami służyć.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.