Pieczony Grouper z kremowym sosem Krabowo-krewetkowym
Need a danie główne bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie? Pieczony Grouper z kremowym sosem krabowym i krewetkowym może być znakomity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 124g białka, 85 g tłuszczu, oraz w sumie 1301 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 8,42 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz masło, sok z cytryny, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Pieczony Grouper z kremowym sosem Krabowo-krewetkowym, Tilapia z kremowym sosem z białego wina z krewetek i krabów, oraz Pieczone ciasta krabowe ze szczypiorkiem i sosem kaparowym.
Instrukcje
1
Rozgrzej brojlery w piekarniku. Przykryć średnie naczynie do pieczenia folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
Folia Aluminiowa
2
Masło roztopić ze śmietaną w rondlu na średnim ogniu i wymieszać z musztardą kreolską. Gotować i mieszać, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda Kreolska
Masło
Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
3
Wymieszać w Krab i krewetki. Doprawić przyprawą Cajun, solą i pieprzem. Gotować do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Cajun
Pieprz
Krewetki
Krab
Sól
4
W przygotowanym naczyniu do pieczenia umieścić grouper i natrzeć oliwą z oliwek, sokiem z cytryny i natką pietruszki. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Sok Z Cytryny
Oliwa Z Oliwek
Grouper
Pietruszka-nać
Sucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
5
Grouper Broil około 4 minut z każdej strony, aż łatwo płatkowane widelcem. Łyżka mieszanki krabów i krewetek nad rybami służyć.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.