Pieczony filet wołowy z sosem Grzybowo-estragonowym

Pieczony filet wołowy z sosem Grzybowo-estragonowym to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 39g białka, 56 g tłuszczu, oraz w sumie 699 kalorii. Na 6,84 zł / porcja, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 6 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz grzyby, polędwicę z polędwicy wołowej, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczony filet wołowy z sosem szalotkowo-grzybowym, Pieczony filet wołowy z farszem grzybowym, oraz Pieczona polędwica wołowa z sosem estragonowym Cornichon dla podobnych receptur.