Pieczony Dziki Ryż

Pieczony Dziki Ryż
Pieczony dziki ryż może być dobrym przepisem na rozszerzenie Pudełka na przystawki. Jedna porcja zawiera 624 kalorie, 8G białka, oraz 46 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.38 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka maślanej bułki tartej, ciężka śmietana, ryż i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Pieczone jabłka Nadziewane dzikim ryżem i komosą ryżową, Pieczony W Piekarniku Pilaw Z Dzikiego Ryżu Z Pieczarkami, oraz Pieczona dynia z żołędzi z farszem z dzikiego ryżu, orzechów pekan i żurawiny.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Posmaruj 6 dań ramekin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
PiekarnikPiekarnik
2
Ugotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż
3
Odcedzić i umieścić garnek na małym ogniu na kilka minut do pary ryżu suchego.
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu i dodać grzyby i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
MasłoMasło
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Podsmaż je przez kilka minut, a następnie przesuń je na 1 stronę patelni i dodaj mąkę. Mieszaj, aż grzyby i cebula zostaną pokryte masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
MasłoMasło
CebulaCebula
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodaj śmietanę, ciągle mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
7
Dodaj sherry, sól i pieprz do smaku; mieszaj, aż będzie gładka. Złóż ugotowany ryż i wlej do ramekinów. Top z bułką tartą i piec, aż top jest brązowy, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Bułka TartaBułka Tarta
Ryż GotowanyRyż Gotowany
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn