Pieczony dziki bas w paski z szałwią pomidorową " fondue

Pieczony dziki bas w paski z szałwią pomidorową
Pieczony dziki bas w paski z szałwią pomidorową " fondue może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje $4.75 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 287 kalorii. 275 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać szalotki, liście szałwii, pieczone ząbki czosnku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Dziki bas w paski z Fondue pomidorowym, Pan-Seared Striped Bass All ' amatriciana, oraz Bas w paski z szałwią i masłem z czerwonego wina dla podobnych receptur.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn