Pieczony dorsz z warzywami, Prosciutto i orzeszkami piniowymi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pieczonego dorsza z warzywami, Prosciutto i orzeszkami pinii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.74 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 524 kalorie, 48g białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka prosciutto, fasola, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Francuska fasolka szparagowa z Prosciutto i orzeszkami pinii, Makaron Farfalle z Prosciutto, szpinakiem i orzeszkami pinii, oraz Sałatka Szpinakowa Z Pieczarkami, Prosciutto I Orzeszkami Piniowymi dla podobnych receptur.
Cod działa bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.