Pieczone Wiosenne Warzywa Dla Niemowląt

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj pieczonych warzyw wiosennych Dla Dzieci. Jedna porcja zawiera 122 kalorie, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 7. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wiosna. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką sól, pietruszkę płaską, pieprz i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Zapiekane przegrzebki Morskie w Beurre Blanc z warzywami Baby Spring w cieście francuskim, Pieczone karczochy z wiosenną salsą, oraz Pieczone Warzywa Wiosenne.
Instrukcje
Połączyć ocet i szalotki w małej misce; odstawić.
Przyciąć zielone wierzchołki z marchwi; wyrzucić wierzchołki.
Marchew i kolejne 5 składników (przez rzodkiewki) łączymy na dnie patelni, delikatnie podrzucając do połączenia.
Piec w 500 przez 20 minut lub aż warzywa zaczną brązowieć, mieszając od czasu do czasu.
Wyjmij patelnię z piekarnika; dodaj mieszankę szalotki i szparagi, rzucając, aby połączyć. Powrót patelni do piekarnika; piec 5 minut. Wymieszać natkę pietruszki i szczypiorek.