Pieczone warzywa z bazylią (wielkość tłumu)
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Pieczone warzywa z bazylią (wielkość tłumu) mogą być super przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 141 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Mieszanka gotowej do jedzenia marchewki ciętej dla niemowląt, 1/2 szklanki pikantnego włoskiego dressingu, kukurydzy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest solidne. Spróbuj Pieczone warzywa z bazylią (wielkość tłumu), Tłumnie Pieczone Warzywa, oraz Tłum-Rozmiar Minestrone dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 232°. Spray 15x10x1-cala patelnia z natryskiem do gotowania. W dużej misce, wymieszać marchew, papryka, kukurydza i dressing.
Rozprowadzić na patelni. Pieczenie odkryte 30 minut.
Dodaj mrożoną fasolkę szparagową do mieszanki warzywnej na patelni; wymieszaj, aby wymieszać.
Pieczemy 25 do 30 minut dłużej lub do momentu, gdy warzywa będą chrupiące-miękkie.
Posypać cebulą i bazylią; delikatnie wymieszać.