Pieczone Warzywa Wiosenne
Pieczone warzywa wiosenne mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 67 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi ci to Epikurious. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, pieprz, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wiosna. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 12%. Podobne przepisy to Pieczone Warzywa Wiosenne, Pieczone Wiosenne Warzywa Dla Niemowląt, oraz Pieczone Wiosenne Warzywa Korzeniowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 232°.
Połącz warzywa, czosnek i olej w dużej misce. Przyprawy z solą i pieprzem; wrzucić do herbu.
Rozkładanie w jednej warstwie na obramowanej arkuszu. Pieczeń, mieszając w połowie, untiltender, złoty brąz, i zwęglone w miejscach, o 20 protokół.
Podawać na ciepło lub w pokojutemperatura.
W porcji: 100 kalorii, 7 g tłuszczu, 2 g błonnika