Pieczone włócznie Rzymskie z opatrunkiem Cezara
Pieczone włócznie Rzymskie z sosem Cezara mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.15 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 167 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać sos worcestershire, sok z cytryny, olej roślinny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczone włócznie Rzymskie z opatrunkiem Cezara, Sałatka rzymska z sosem Cezara, oraz Grillowana Romaine z pikantnym sosem Cezar dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozpal grilla. W blenderze lub mini robocie kuchennym zmiksuj majonez z octem, czosnkiem, sokiem z cytryny, musztardą Dijon, sosem Worcestershire i Tabasco. Po włączeniu maszyny stopniowo dodawaj 1/2 szklanki oleju roślinnego, aż sos Cezar będzie kremowy. Doprawić solą i pieprzem, przykryć i schłodzić.
Lekko posmarować serca romaine z 1 łyżką oleju i doprawić solą i pieprzem. Grilluj na umiarkowanie wysokim ogniu, obracając raz lub dwa razy, aż lekko zwęglone, ale nadal chrupiące, o 3 protokół.
Lekko posmaruj chleb pozostałą 1 łyżką oleju. Grill, obracając raz, aż do tosty, o 2 protokół.
Połowę dressingu Cezara rozłóż na dużym talerzu. Ułożyć grillowane serca romaine na wierzchu i szczotkować z pozostałym sosem.
Udekoruj wiórkami serowymi i podawaj razem z grillowanym chlebem.