Pieczone szparagi i grzyby Portabella z sosem chrzanowym

Pieczone szparagi i grzyby Portabella z sosem chrzanowym
Pieczone szparagi i grzyby Portabella z sosem chrzanowym mogą być właśnie przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 72 kalorie, 6G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 1,78 zł za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest dostarczany przez blog.fatfreevegan.com. 1 osoba była zadowolona, że spróbowała tego przepisu. Mieszanka szparagów, skrobi kukurydzianej, grzybów portabella i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest idealny do Wielkanoc. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Pieczone Pieczarki Portabella Z Serem Pleśniowym, Pieczone Grzyby Portabella Balsamiczne I Tymiankowe, oraz Muszle makaronu z grzybami Portabella i sosem Boursin.

Instrukcje

1
Szparagi i grzyby umieścić w dużym, naoliwionym naczyniu do pieczenia i posypać 2 ząbkami czosnku. Piecz, mieszając co 5 minut, przez 10-15 minut, aż szparagi zaczną dopiero brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
1
Rozgrzać mleko sojowe w rondlu i dodać 1 łyżeczkę. czosnek, drożdże odżywcze, sól, chrzan, bazylia i pieprz. Gotować, mieszając, aż mieszanina się zagotuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drożdże OdżywczeDrożdże Odżywcze
Oliwki Koktajlowe Nadziewane PimientoOliwki Koktajlowe Nadziewane Pimiento
SoymilkSoymilk
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodaj mieszaninę skrobi kukurydzianej / wody i mieszaj, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
3
Do podania polać szparagami i grzybami.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn