Pieczone Spaghetti Squash z kiełbasą i kapustą
Pieczone Spaghetti Squash z kiełbasą i jarmużem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 423 kalorie, 28g białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.43 za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś sól morską, cebulę, grubo parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Dwukrotnie pieczone Spaghetti Squash z kiełbasą i jarmużem, Spaghetti Squash z kiełbasą, kapustą i suszonymi pomidorami, oraz Pieczone spaghetti Squash i jarmuż.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik i przygotuj patelnię: Rozgrzej piekarnik do 190°C (375°F). Olej miskę arkusza z jedną łyżką oleju lub wyłożyć miskę arkusza Silpatem.
Przygotuj squash spaghetti: ostrym nożem szefa kuchni odetnij 1/2 cala od końców squasha spaghetti. Następnie stanąć squash się na jednym z końców, aby go ustabilizować, i przeciąć squash na pół, od góry do dołu.
Scoop się wszelkie nasiona i nitkowaty bitów wewnątrz, i umieścić połówki squasha wycięte stronie w dół na olejowanej lub wyłożonej blachy pan. Poke wierzchołki połówek czubkiem ostrego noża.
Piec w temperaturze 191° (190°C) przez 35 do 45 minut, aż można łatwo poke boki squasha z widelcem.
Wyjąć z piekarnika i odstawić, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć. Następnie za pomocą palców widelca, zeskrobać "spaghetti" - jak nici squasha do miski.
Podsmażyć cebulę, czosnek, jarmuż: na dużej patelni podsmażyć 2 łyżki oliwy z oliwek na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować do miękkości, 2 do 3 protokół. Następnie dodać czosnek i gotować jeszcze minutę.
Dodać pokrojony jarmuż i gotować przez minutę lub dwie.
Dodać kiełbasę i gotować bez mieszania, aż kiełbasa zaczyna brązowieć, następnie mieszać i nadal gotować, mieszając od czasu do czasu, aż kawałki kiełbasy są gotowane przez, O 2 do 3 protokół.
Dodać nitki spaghetti squash do mieszanki kiełbasy i mieszać do połączenia, gotować, aż squash jest ogrzewany przez, o minutę.
Zdjąć z ognia i dodać starty parmezan i oregano. Doprawić solą i pieprzem do smaku.