Pieczone spaghetti Squash i jarmuż
Pieczone spaghetti Squash i jarmuż to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 181 kalorii, 2G białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, oliwę z oliwek, jarmuż i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Pieczone Spaghetti Squash z kiełbasą i kapustą, Pieczony czosnek i kapusta Spaghetti Squash z suszonymi pomidorami, oraz Spaghetti z brązowym masłem z kapustą i pieczonym dyni.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Ostrym nożem bardzo ostrożnie przeciąć Kabaczek spaghetti na pół wzdłuż. (Wbij nóż w środek squasha, a następnie ściąć. Jeszcze raz - - - bądź ostrożny!) Zebrać nasiona i miąższ w środku i wyrzucić.
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę na patelni i gotować przez 3 do 4 protokół, lub aż zacznie się kolor. Wrzucić jarmuż, posypać solą i pieprzem, i mieszać do saute aż cebula są złote o jarmuż jest częściowo gotowane, o 5 protokół. Odstawić. Po ugotowaniu squasha użyj widelca, aby zeskrobać strugany squash z muszli.
Wymieszać 1 łyżkę oliwy z oliwek z octem balsamicznym.
Skropić dynią, posypać solą i pieprzem, dodać chili w proszku. Rzucać, aby połączyć.
Dodaj squash do poszczególnych misek, następnie top z dobrą ilością kapusty smażonej. Zostanie Ci squash! (Lub, można wrzucić wszystkie jarmuż i połowę squasha razem.)