Pieczone skorupki z Pesto, mozzarellą i sosem mięsnym
Pieczone muszle z Pesto, Mozzarella i sosem mięsnym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 46g białka, 50 g tłuszczu, oraz w sumie 955 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.7 za porcję. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz pomidory w puszkach, muszle makaronu, pesto i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej do gotowania można śledzić to danie główne z Surowy sernik jagodowy z polewą okruchową jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest solidne. Spróbuj Szpinak Nadziewane Muszle Z Sosem Mięsnym, Przepis Na Spaghetti Z Sosem Mięsnym I Mozzarellą, oraz Chrupiące pesto i mozzarella pieczone pieczarki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Olej duże naczynie do pieczenia (około 9 na 13 cali).
Na dużej patelni ze stali nierdzewnej rozgrzej olej na umiarkowanie małym ogniu.
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zacznie mięknąć, o 3 protokół. Wymieszać mieloną wołowinę i gotować, rozbijając ją, aż mięso nie będzie już różowe, o 2 protokół.
Odcedzić nadmiar tłuszczu.
Dodaj pomidory i sól na patelnię i doprowadzić do gotowania. Gotować, aż większość płynu odparuje, o 10 protokół.
Zdjąć patelnię z ognia i wymieszać pesto.
Tymczasem w dużym garnku z wrzącą, osoloną wodą, gotować skorupki, aż tylko gotowe, o 10 protokół.
Odcedzić i wymieszać z sosem. Połowę makaronu włożyć do przygotowanego naczynia do pieczenia i polać połową mozzarelli i 2 łyżkami parmezanu. Powtórz z pozostałym makaronem, mozzarellą i parmezanem.
Piec do bulgotania, o 15 protokół.
Odmiana: prawie każdy stosunkowo miękki, łagodny ser będzie tu dobrze smakował. Możesz spróbować fontina zamiast mozzarelli, a nawet Gouda lub Havarti.
Rekomendacja wina: to solidne danie z mięsem i pomidorami wymaga odważnego czerwonego wina z Włoch. Średnie ciało Chianti Classico Riserva, smak suszonej wiśni, wysoka kwasowość i umiarkowane taniny idealnie wypełnią rachunek.