Pieczone Skorupiaki z kolendrą, koprem włoskim i cytryną

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj palone Skorupiaki z kolendrą, koprem włoskim i cytryną Meyer. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 250 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 2,14 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka szczypiorku, Małży hodowlanych, soku z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 55%, co jest solidne. Podobne przepisy to Pieczone Skorupiaki z kolendrą, koprem włoskim i cytryną, Makrela Z Prażonym Koprem Włoskim, Cytryną I Oliwkami, oraz Posiekana Sałatka z jarmużu z winegretem Meyer Lemon (z łatwym substytutem Meyer lemon).
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 260°. proces kolendry i nasiona kopru włoskiego w młynku do przypraw lub młynku do kawy, aż grubo zmielone.
Umieścić ciężką dużą patelnię na 2 palnikach i podgrzać na średnim ogniu.
Dodać zmieloną kolendrę i nasiona kopru włoskiego i wymieszać 1 minutę.
Dodaj oliwę z oliwek, Krab pęknięty, Manila małże, i małże; wymieszać do herbu.
Umieść patelnię w piekarniku. Pieczeń, aż Krab jest ogrzewany przez i małże i małże otworzyć, mieszając od czasu do czasu i przenoszenia małże i małże do talerza, jak otwierają, o 10 protokół.
Za pomocą szczypiec, przenieść kraba, małże, i małże do talerza (wyrzucić wszelkie małże i małże, które nie otwierają); namiot z folią, aby utrzymać ciepło.
Podgrzać tę samą patelnię przez 2 palniki na dużym ogniu.
Dodaj szalotki i wino i gotować 1 minutę.
Dodać sok z cytryny i gotować, aż sos lekko zgęstnieje, o 2 protokół.
Ubij na maśle. Doprawić sosem do smaku solą i pieprzem.
Posypać szczypiorkiem i podawać.
Jedna porcja zawiera: kalorie (kcal) 332,98; % kalorii z tłuszczu 45,7; tłuszcz (G) 16,89; tłuszcz nasycony (G) 5,11; Cholesterol (mg) 93,90; węglowodany (g) 12,17; błonnik pokarmowy (G) 1,38; cukry ogółem (G) 1,14; węglowodany netto (g) 10,78; Białko (g) 31,97