Pieczone Ravioli na weekendy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj pieczone Ravioli na weekendy spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 19 kalorii. Ten przepis służy 55. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ulubiony sos do makaronu, ravioli z serem, parmezanem i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Prosta i zdrowa zupa grochowa Split na pracowite wieczory, Niedzielna wołowina na wieczory to od poniedziałku do piątku alternatywa dla żeberek, oraz Pieczone Ravioli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Wymieszaj sos do makaronu, pomidory i wodę; łyżka 1 szklanki do naczynia do pieczenia 13x9 cali.
Warstwa połowa ravioli i 1 szklanka rozdrobnionego sera na sosie. Top z pozostałych ravioli i sosem.
Posypać pozostałym rozdrobnionym serem; przykryć.
Piec 45 min. lub aż do ogrzania, odsłaniając po 30 min.