Pieczone pączki czekoladowe z polewą truskawkową

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranny posiłek, więc spróbuj pieczonych pączków czekoladowych z glazurą truskawkową. Ten przepis służy 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 46 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Mieszanka jaj, cukier granulowany, wymieszać i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Pieczone pączki czekoladowe z klonową glazurą, Pieczone pączki czekoladowe z polewą z masła orzechowego, oraz Pączki pieczone bez jaj (pączki) z polewą czekoladową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°. Spryskaj mini patelnię z pączkiem w sprayu.
W średniej misce wymieszaj wszystkie składniki pączków łyżką, aż do wymieszania. Łyżka ciasto na patelnię, za pomocą około 1 łyżka stołowa dla każdego pączka.
Piec 6 do 8 minut lub do wykałaczki włożonej w pobliżu centrum wychodzi czysty.
Wyjąć pączki z patelni do regału chłodzącego; ostudzić 5 minut.
W międzyczasie w małej misce wymieszaj cukier puder, dżem i 1 łyżkę mleka z trzepaczką do uzyskania gładkiej konsystencji.
Topy pączków zanurzyć w glazurze; top z posypką.