Pieczone Przegrzebki
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać pieczone przegrzebki spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 196 kalorii, 2G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Jeśli masz mąkę, wino, bułkę tartą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przepis ten zachwycił 617 osób. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Pieczone Przegrzebki, Pieczone Przegrzebki, oraz Pieczone Przegrzebki są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Miejsce przegrzebki w średnim patelni sauté.
Dodać wino i szczyptę soli. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień na wolnym ogniu, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 4 minuty, już nie.
Przenieść przegrzebki do naczynia do pieczenia zapiekanki 1 1/2-quart za pomocą szpatułki i ułożyć w jednej warstwie. Jest ok, jeśli są trochę zatłoczone lub jeśli kilka nakładają się.
Wylać płyn do gotowania do osobnego pojemnika i rezerwy.
Rozgrzać 3 łyżki masła na patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować, aż zwiędną, kilka minut.
Zrobić sos: powoli posypać mąkę mieszanką masła cebuli i mieszać do połączenia.
Niech gotować przez minutę lub dwie. Następnie dodać płyn do gotowania na maśle mieszaniny cebuli, ubijając energicznie podczas tego zrobić.
Jak tylko sos jest zagęszczony, dodać go do przegrzebków w naczyniu do pieczenia zapiekanki. Delikatnie wymieszać, aby w pełni włączyć przegrzebki do sosu.
Posypać bułkę tartą na przegrzebki i kropki z pozostałych 3 łyżki masła.
Piec w piekarniku w temperaturze 204°, aż bąbelkowo i brązowy, około 15 protokół.
Podawać z plasterkami cytryny.
Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla przegrzebków. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Jedno wino można spróbować Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 27 dolarów.
![Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay]()
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Winnica Rancho Santa Rosa została pierwotnie pomyślana jako pojedyncze mikro-winnice podzielone na 59 unikalnych bloków w oparciu o glebę, ekspozycję, wysokość, klasę, podkładkę i klon. Rancho Santa Rosa produkuje niezwykle bogate i jedwabiste wina.