Pieczone Poussins z farszem Zielono-pszennym

Pieczone Poussins z farszem Zielono-pszennym
Pieczone Poussins z Zielono-pszenicy farszu może być tylko dodatek szukasz. Jedna porcja zawiera 440 kalorii, 10g białka, oraz 23G tłuszczu. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony imbir, sól, porzeczki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Resztki " makaron z cukinii (featuring Garlic Green Beans & Wegańskie pełnoziarniste farsz), Pieczone Poussins z sosem granatowym i ziemniaczanym Rösti, oraz Farsz pełnoziarnisty z suszonymi wiśniami i orzechami pekan dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Moczyć pszenicę w misce z zimną wodą, odtłuszczając wszelkie zanieczyszczenia, które pływają na powierzchnię i zmieniając wodę dwa razy, w sumie 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
PszenicaPszenica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Dobrze osuszyć na sicie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
3
Ugotować pszenicę, odkrytą, w garnku 3-do 4-quart osolonej wrzącej wody, mieszając i od czasu do czasu, aż będzie miękka, 12 do 15 minut; dobrze odcedzić na sicie i przenieść do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
PszenicaPszenica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
GarnekGarnek
4
Podczas gdy pszenica się gotuje, gotować cebulę w oleju w 10-calowej patelni ciężkiej na umiarkowanym ogniu, często mieszając, aż zmiękną, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
PszenicaPszenica
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj kolendrę, imbir, cynamon, sól i pieprz; gotuj, mieszając, jeszcze 1 minutę; wymieszaj z odsączoną pszenicą z porzeczkami i orzeszkami piniowymi. Chłodny farsz całkowicie, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
Orzeszki SosnoweOrzeszki Sosnowe
CynamonCynamon
PorzeczkiPorzeczki
FarszFarsz
ImbirImbir
PieprzPieprz
PszenicaPszenica
SólSól
1
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 232°. wypłucz poussins wewnątrz i na zewnątrz i osusz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wyciąć szyje, jeśli są dołączone i wyrzucić.
3
Posyp solą i pieprzem wewnątrz i na zewnątrz ptaków, a następnie napełnij każdą jamę ciała 1/2 szklanki farszu. Pozostały farsz łyżka do małego naczynia do pieczenia i przykryć folią, a następnie odstawić. Wiązać nogi razem ze sznurkiem i układać poussins, bez tłoczenia, na stojaku w patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
FarszFarsz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Roztopione masło obficie posmarować poussins, zachowując resztę do fastrygowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
5
Pieczone poussins, fastrygowanie od czasu do czasu, aż głęboki złoty, 30 do 35 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 191° i piecz, aż termometr włożony do uda (unikając kości) zarejestruje180, A do farszu,165, o 10 do 20 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
KościKości
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
6
Poussins przenieść na talerz, zastrzegając patelnię i luźno przykryć folią. Podgrzej farsz w piekarniku podczas robienia jus.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
1
Zdejmij stojak z patelni i przechyl patelnię, aby tłuszcz i soki gromadziły się w jednym rogu. Ostrożnie odcedzić prawie cały tłuszcz. Straddle patelni przez 2 palniki; dodać bulion i wody i deglaze patelni przez gotowanie na dużym ogniu, mieszając i skrobanie się brązowe kawałki, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Przenieść do rondla 1-do 2-quart i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się do około 1/2 szklanki, 3 protokół. Wymieszać mieszankę skrobi kukurydzianej; wymieszać z sosem i gotować na wolnym ogniu 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Dodać sok z cytryny, doprawić solą i pieprzem do smaku, a następnie przelać sok przez sito o drobnych oczkach do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SOS ŁódźSOS Łódź
SitoSito
4
Odciąć Sznurek i podawać poussins z jus i dodatkowym farszem.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
5
* Dostępne w kalustyans.com.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn