Pieczone pomidory z chrupiącym chlebem
Pieczone pomidory z chrupiącym chlebem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1992 kalorie, 68g białka, oraz 31 g tłuszczu. Na 3,27 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 60% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 6 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka tymianku, pomidory w soku, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 93%. Spróbuj Pieczone Pomidory Z Chrupiącym Chlebem, Chrupiące Pieczone Pomidory-Southern Living Heirloom Cookbook, oraz Pieczone pomidory z bułką tartą z orzechów laskowych dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218° z półką w środku. Masło 3-quart pieczenia naczynia (około 13 przez 9 przez 2 cale).
Pomidory odcedzić, zastrzegając 1 szklankę soku, a następnie posiekać.
Podgrzać 2 łyżki masła w ciężkim garnku 5 - do 6-quart na średnim ogniu, aż piana ustąpi, następnie gotować cebulę z 1/2 łyżeczki soli, mieszając od czasu do czasu, aż złoto-brązowy, o 10 protokół.
Dodać czosnek, ziele angielskie i goździki i gotować, mieszając, 1 minutę.
Wymieszać pomidory z rezerwowym sokiem, tymiankiem, brązowym cukrem i 1/2 łyżeczki pieprzu i energicznie gotować na wolnym ogniu, odsłonięte, mieszając od czasu do czasu, aż zgęstnieje, o 20 protokół.
W międzyczasie roztopić pozostałą 1/2 kija masła i szczotkować po obu stronach chleba. Połówki każdego kawałka.
Przenieść mieszaninę pomidorów do naczynia do pieczenia i góry z chlebem, nakładając się lekko.
Piec do bulgotania i chleb jest chrupiące i złocisto-brązowy, o 20 protokół.