Pieczone pomidory i czerwona cebula
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj pieczonych pomidorów i czerwonej cebuli. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 53 kalorie, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 6. 8 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jeśli masz cebulę, pomidor, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lacto ovo Wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Tarta Z Pieczonych Pomidorów, Czerwonej Cebuli I Rukoli, Czerwony Lucjan z pomidorami, oliwkami i cebulą, oraz Peruwiańska zielona fasola z czerwoną cebulą i pomidorami.
Instrukcje
Umieść cebulę na środku dużego kwadratu z folii o podwójnej grubości. Złóż boki folii, aby blacha do pieczenia. Pomidory rozsypać na cebuli i skropić 3 łyżki oliwy.
Dodać czosnek i tymianek i doprawić.
Umieścić folię na stojaku na grilla i gotować przez około 15 min, lub aż cebula i pomidory będą miękkie. Jeśli używasz piekarnika, włóż wszystko do palnika i gotuj w temperaturze 220C / wentylator 200C / Gaz 7 przez 20 minut.
Podawać z omletami ziołowymi.