Pieczone piersi z kurczaka z kozim serem i rukolą

Pieczone piersi z kurczaka z kozim serem i rukolą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pieczonych piersi z kurczaka z kozim serem i rukolą. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 68 g tłuszczu, oraz w sumie 693 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.67 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Mieszanka migdałów, Skórka z cytryny, Panko bułka tarta, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Kozi Ser-Pieczarkowe Piersi Z Kurczaka, Piersi z kurczaka faszerowane kozim serem i ziołami, oraz Piersi z kurczaka faszerowane kozim serem i ziołami.

Instrukcje

1
Połącz bułkę tartą z kozim serem pecorino, ½ mielonego czosnku, natkę pietruszki, 2 łyżeczki tymianku, szczypiorek, sok z cytryny, skórkę z cytryny i anchois (jeśli używasz). Użyj widelca, aby zmiksować składniki razem. Odstawić.Przygotuj kurczaka: pracując 1 pierś na raz delikatnie włóż palec pod skórę, odsuwając skórę od ciała, aby stworzyć dużą kieszeń. Łyżka około ¼ farszu do kieszeni. Delikatnie wygładzić wierzch kurczaka od zewnątrz, aby rozprowadzić farsz w kieszeni. Przenieść do pergaminu pokryte blachy do pieczenia. Powtórz z pozostałymi piersiami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek MielonyCzosnek Mielony
Bułka TartaBułka Tarta
Ser KoziSer Kozi
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
SardeleSardele
PecorinoPecorino
FarszFarsz
Cały KurczakCały Kurczak
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SzczypiorekSzczypiorek
TymianekTymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
1
Piersi podawać na gorąco z piekarnika z sosem rukolowym na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rukiew WodnaRukiew Wodna
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn