Pieczone pieczarki z tymiankiem i białym winem
Pieczone pieczarki z tymiankiem i białym winem to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przystawka. Jedna porcja zawiera 50 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól i pieprz, cebula, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 40%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Pieczarki smażone z winem Marsala i tymiankiem, Pasternak smażony z białym winem i tymiankiem, oraz Kurczak duszony w białym winie z musztardą i tymiankiem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
W dużej misce wymieszać cebulę, czosnek, tymianek, białe wino i oliwę z oliwek.
Dodać grzyby i wrzucić do herbu; doprawić do smaku solą i pieprzem.
Przenieść mieszaninę grzybów do małego naczynia do pieczenia, przykryć i piec przez 35 protokół, mieszając od czasu do czasu.