Pieczone Pieczarki Limonkowo-Sojowe

Pieczone Pieczarki Limonkowo-Sojowe
Pieczone wapno i grzyby sojowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 35 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, sok z limonki, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Miód sojowy stek kebaby z sosem Cilantro Limonka, Pieczony Herbed Polenta z dzikimi grzybami, oraz Sum Pieczony Limonkowo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grzyby wycierać wilgotną szmatką.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
2
Pieczarki i kolejne 3 składniki połącz w dużej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny. Pieczęć; wrzucić do herbu dobrze. Marynować w lodówce 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
3
Umieścić grzyby na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania. Broil 5 1/2 cala od ciepła 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
4
Grzyby skropić oliwą z oliwek i posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
5
Podawać na ciepło.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia33
Magazyn