Pieczone pesto z pieprzu, migdałów i kolendry
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy, więc spróbuj pieczonego pieprzu, migdałów i Pesto kolendry. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 92 kalorie, 4G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pastę pomidorową, chili w proszku, liście kolendry i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczony Pieprz Pistacja Kolendra Pesto, Panini z kurczaka i pieczonej czerwonej papryki z pesto kolendry i fetą, oraz Kanapki z kurczakiem i pieczonym pieprzem z cilantro Almond Relish dla podobnych receptur.
Instrukcje
W maszynce lub blenderze, połączyć papryki z kolendry, pasta pomidorowa, ocet, sok z cytryny, czosnek, sól, papryka, chili w proszku i cayenne i pulse, aż papryka i kolendra są drobno posiekane. Zeskrobać po stronie miski i proces aż gładka.
Dodać migdały i pulsować aż do połączenia.
Przenieść pesto do miski i służyć