Pieczone Pesto Ravioli
Pieczone Pesto Ravioli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 657 kalorii, 24g białka, oraz 34g tłuszczu każdy. Na 1,89 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 586 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory, mieszankę sera cheddar-Monterey jack, śmietanę do bicia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć pomidory można śledzić to danie główne z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ravioli Pesto, Pesto Ravioli z kurczakiem, oraz Przepis Na Czerwone Pesto Ravioli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. Spray 3-quart zapiekanka z gotowania sprayu.
W małym rondlu podgrzej śmietanę do gotowania na wolnym ogniu. Tymczasem, w dużej misce, wrzucić ravioli, pomidory, szpinak i pesto.
Wlać ciepły krem na mieszaninę i wrzucić do herbu. Łyżka do zapiekanki.
Piec odkryte 15 minut lub do dokładnie ogrzanego i ser topi.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje ulubione ravioli. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin.Imponująca koncentracja i głębia, z aromatami i smakami jeżyn i czerwonej wiśni w pięknej kwasowości Chianti i eleganckiej strukturze taninowej.