Pieczone Paluszki Rybne

Pieczone Paluszki Rybne
Pieczone paluszki rybne to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 56g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 467 kalorii. Na 8,23 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz przyprawione bułki tartej, białka, ketchup, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać białka jaj można śledzić to danie główne z Budyń Bananowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest dostarczany przez recipes.prevention.com. biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%, co jest solidne. Spróbuj Pieczone Paluszki Rybne, Paluszki Rybne Pieczone W Piekarniku, oraz Cytrynowe Pieczone Paluszki Rybne dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Mark West Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia40
Magazyn