Pieczone Nadziewane Małże

Pieczone Nadziewane Małże
Pieczone nadziewane małże to pescatarian przepis z 24 porcjami. Jedna porcja zawiera 119 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 17 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka cebuli, pietruszka z płaskim liściem, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co nie jest zbyt wspaniałe. Podobne przepisy to Pieczone Nadziewane Małże, Faszerowane Pieczone Małże, oraz Kiełbasa i zioła Nadziewane małże.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (205 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Na dużej patelni roztop masło z oliwą z oliwek na średnim ogniu. Wmieszać cebulę i gotować, aż będzie przezroczysta. Wymieszać w małże, mięso kraba, pietruszka, pieprz cytrynowy, i bułka tarta. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i powoli wlej sok z małży, aż mieszanina będzie lekko lepka, ale nie mokra. Bułka tarta będzie nadal wchłaniać wilgoć, więc uważaj, aby nie dodać zbyt dużo soku z małży.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Pieprz CytrynowyPieprz Cytrynowy
Ziemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na KawałkiZiemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na Kawałki
CrabmeatCrabmeat
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Napełnij każdą czystą muszlę małża mieszaniną, mocno dociskając do skorupy. Ułożyć na blasze do pieczenia i lekko posypać papryką. (Nadziewane muszle mogą być w tym miejscu przykryte i zamrożone do późniejszego wykorzystania.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle NadziewaneMuszle Nadziewane
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
4
Piec w nagrzanym piekarniku przez 20 minut, lub do złotego koloru i skwierczeć. Jeśli zamrożone, piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 30 minut, lub do ogrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Podawać na ciepło na półmisku z cytrynowymi klinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla małży. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Z perspektywy czasu wina Chardonnay z 4.5 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Win Chardonnay
Win Chardonnay
Nasz 2018 Chardonnay pochodzi z winnic w Carneros i Oak Knoll. Fermentowane w stali nierdzewnej, a następnie starzone przez trzy miesiące na osadzie w neutralnym francuskim Dębie, wino wykazuje dużą kwasowość, wagę i smak. Ten 100% Chardonnay wykazuje kwasowość Zwykle zarezerwowaną tylko dla Win ze stali nierdzewnej. To pięknie wyważony Chardonnay.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje24
Ocena Zdrowia3
Magazyn