Pieczone Nadziewane Jabłka

Pieczone Nadziewane Jabłka
Pieczone nadziewane jabłka mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 95 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 222 kalorie, 3G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz jabłka, ser, rodzynki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 33%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Nadziewane i pieczone jabłka, Nadziewane Pieczone Jabłka, oraz Pieczone Nadziewane Jabłka podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrój jabłka na pół wzdłuż; usuń rdzenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
2
Miejsce w biegu rozstawnym 13x9. naczynie do pieczenia. Każdą połowę napełnić 1 łyżeczką sera pleśniowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser PleśniowySer Pleśniowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
W małej misce połączyć owies, żurawinę, rodzynki i brązowy cukier; łyżka do jabłek. Top z pozostałym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
żurawinażurawina
RodzynkiRodzynki
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
SerSer
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 35-40 minut lub do miękkości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn