Pieczone Meksykańskie Paluszki Serowe

Pieczone Meksykańskie Paluszki Serowe
Pieczone Meksykańskie paluszki serowe mogą być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 54 kalorie. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Mieszanka ser mozzarella pakiet ciąg, jajko, Panko bułka tarta, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Mało kto lubi tę przystawkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 27 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pieczone Meksykańskie Paluszki Z Serem Mozzarella, Pieczone Paluszki Z Serem Mozzarella, oraz Pieczone Skręcone Paluszki Serowe # GiantFlavor dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść mąkę w płytkiej misce lub talerzu. W osobnej misce ubijamy jajko i 1 łyżkę wody. W innej płytkiej misce lub talerzu, połączyć panko, kolendra, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Zacznij od powlekania paluszków mozzarella partiami po 2, najpierw pogłębiając mieszankę mąki i wytrząsając nadmiar. Następnie zanurzyć w mieszaninie jaj, pozwalając nadmiar kapać. Zakończ pogłębiając mieszankę okruchów panko i wytrząsając nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
3
Przenieś panierowane kije serowe na patelnię z blachy nasmarowaną nieprzywierającym sprayem do gotowania. Przykryć i zamrozić do zamrożenia, około 4 godzin i do 2 dni (zmniejszy to wyciek sera).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojona Mortadela, Pokrojona Na Paski O Szerokości 1/2 CalaPokrojona Mortadela, Pokrojona Na Paski O Szerokości 1/2 Cala
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
4
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Lekko spryskać paluszki serowe nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojona Mortadela, Pokrojona Na Paski O Szerokości 1/2 CalaPokrojona Mortadela, Pokrojona Na Paski O Szerokości 1/2 Cala
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
6
Piec, aż ser będzie miękki i patyczki są lekko rumiane, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)

Polecane wino: Riesling, Sparkling Rose, Pinot Noir

Riesling, Sparkling rosé i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla Meksykanów. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Forge Cellars Classique Riesling. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 21 dolarów za butelkę.
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
#31 Wine Spectator Top 100 2017 Najważniejsze wino Forge Cellars ma na celu ujawnienie prawdziwej natury rocznika i zbadanie terroir east SenecaLake. Fermentacja odbywa się z rodzimych drożdży w neutralnych francuskich barriques (65%), a pozostałe w stali nierdzewnej. Przy takim poziomie dojrzałości fermentacja trwała do późnej wiosny, aby zakończyć suszenie kości.Pigwa, cytryna, koper włoski i slatemingle z marcepanem i białą czekoladą, wsparte precyzyjną kwasowością.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 27 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn