Pieczone Kremy Kokosowe
Pieczone Kremy Kokosowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 266 kalorii, 7G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka kokosa, jajko, bitą polewą i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 21%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Kremy Kokosowe, Podwójny Kubek Kokosowy, oraz Krem kokosowy z truskawkami i limonką.
Instrukcje
W misce wymieszać cukier z jajkiem i wymieszać trzepaczką do wymieszania. Odstawić.
Podgrzać mleko na średnim ogniu w małym ciężkim rondlu do 180 lub do momentu, aż wokół krawędzi utworzą się małe pęcherzyki (nie gotować). Stopniowo dodawać gorące mleko do mieszaniny jaj, stale mieszając trzepaczką do drutu; wymieszać ekstrakt.
Podzielić mieszaninę równomiernie między 2 (6-uncji) kubki kremu.
Umieść filiżanki w patelni do pieczenia i dodaj gorącą wodę do patelni na głębokość 1 cala.
Piec w temperaturze 325 przez 1 godzinę lub do momentu, aż prawie się ustawi(środek nie będzie twardy, ale krem ustawi się, gdy ostygnie).
Wyjąć kubki z patelni i ostudzić. Kryj się i wyluzuj. Top każdej porcji z 1 łyżką ubitej polewy; posypać 1 łyżką prażonego kokosa.